TIETOJA MEISTÄ

Nordman Finland Oy on valmistaja Nordman-tehtaan edustaja ja maahantuontiyhtiö.

Miehille ja naisille on tarjolla saappaita kesäksi, talveksi sekä välisesongiksi. Taaperoille ja kouluikäisille on oma mallisto iloisen värisiä ja kevyitä sandaaleja, lenkkikenkiä, vedenpitäviä ja lämpöisiä talvisaappaita, toppakenkiä sekä kuivalle pakkaskelille sopivia huopikkaita.

Valtaosa jalkineista valmistetaan EVA-solumuovista, joka ominaisuuksiltaan sopii pohjoismaisiin sääolosuhteisiin. EVA-jalkineet ovat lämpimät talvella, viileät kesällä ja kuivat välisesonkiaikana. Kaikki Nordman-jalkineet valmistetaan kansainvälisten standardien mukaisesti. Mallistoa päivitetään ja laajennetaan vuosi vuodelta ja valikoimaa täydennetään vuodenajanvaihtelun ja kysynnän mukaan.

Monipuolisuutensa ansiosta useat mallit sopivat arkikäyttöön sekä kaupungissa että luonnossa. Valikoimassamme on myös lämpösaappaita vaativiin sääolosuhteisiin, esim. ankariin pakkasiin -70°C saakka. Suomessa näitä lämpösaappaita voi käyttää pitkään paikalla olemiseen talviolosuhteissa, mm. istumiseen pilkillä tai seisoskeluun jahtipassissa.

Olemme ylpeitä Nordman-jalkineiden laadusta ja tarjoamme niitä mielellämme teille!

Ystävällisin terveisin, Nordman Finland Oy:n tiimi.

MEIDÄN ISKUTIIMIMME

Helena Hirvonen

Tehtävät: yhteyshenkilö kaikissa kysymyksissä, operatiivinen toiminta

Helena on monitoimihenkilö ja hoitaa yrityksen kaikkia asioita asiakaspalvelusta hallintoon. Kielitaito: suomi, venäjä, englanti. Toiminut yrittäjänä omassa käännösalan tmi-yrityksessä vuodesta 2007. Tradenomitutkinto Savonia AMK.

Dima Ugolnikov

Tehtävät: yhteydenpito valmistajaan, tilaukset, toimitukset ja tullaukset

Dima toimi yrityksen johtajatehtävissä vuodesta 1997 ja vuosina 2005-2016 oman eräliikkeen yrittäjänä Moskovassa.

Natalia Zhilenkova

Tehtävät: rahoituskysymykset, hinnoittelu

Natalia on pitkän linjan yrittäjä kauppalalla, toiminut omassa pieneläin- ja rehuliikkeessä Moskovassa vuosina 1997-2019. Valmistunut rakennusalan insinööri-ekonomistiksi vuonna 1992.

Tarinamme

Saimme idean saapaskauppaamme yhteistyökumppaneittemme Natalian ja Dmitrin luona kalareissulla keväällä 2019. Ennen rannalle menoa Jouko Hämäläinen (kuvassa) valitsi kuistin viereen tieviittoihin pujotetuista saappaista sopivat jalkaan ja kummasteli niiden keveyttä ja tukevuutta. - Suomessa ei tällaisia ole, totesi hän, ja siitä syntyi idea!