Nordmanin pääperiaatteet

1. Omalla merkillä ei säästetä

Nordmanilla suhtaudutaan intohimoisesti kaikkeen, mikä liittyy Nordman-jalkineiden ja -vaatteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Tehtaassa pyritään varmistamaan, että kokemus Nordman-tuotteista ylittää odotukset. Siksi tehdas käyttää korkealaatuisia raaka-aineita, kankaita ja komponentteja Italiasta, Puolasta, Tšekistä ja Koreasta. Tehtaan kaikki koneet ja laitteet ovat tunnettuja italialaisia tuotemerkkejä.

2. Uusi päivä, uusi askel

Käsitämme, että maailma muuttuu alati. Mitä ensin pidetään uutena ja merkityksellisenä, se on pian arkipäiväistä ja vähemmän kiinnostavaa. Siksi tehtaalla pyritään olemaan aina askeleen edellä, kokeillaan, kehitetään ja räätälöidään. Joka päivä työn alla on jotain uutta. Vuosittain Nordman ilahduttaa asiakkaitaan uusilla ajankohtaisilla vaate- ja jalkinemalleilla.

3. Mestareiksi kokeilemalla

Nordman lanseeraa uuden vaate- tai kenkä mallin sarjatuotantoon vasta, kun on 100% varma siitä. Ennen kauppahyllyille pääsyä tuote käy läpi kaikki testausvaiheet tehtaan sisäisistä kokeista aina toimintaan luonnollisissa olosuhteissa asiantuntijoiden ja potentiaalisten ostajien parissa. Jokainen kokemus ja mielipide on meille tärkeä.

4. Luomme yksilöllisyyttä

Oman tekniikan kehittämisessä Nordman-tiimiä motivoi uuden luominen ja erottuminen muista sekä suunnittelussa että tuotteiden ominaisuuksissa. Voimme olla varmoja, että tuotteellamme on oma yksilöllisyys, ainutlaatuisuus ja samalla se täyttää asiakkaiden tarpeet.

5. Asiakkaamme on kumppanimme

Nordmanille on tärkeää, että jokainen asiakas on tyytyväinen Nordman-tuotteisiin kuin myös vuoropuheluun tehtaan edustajien kanssa, oli kyseessä yhden parin ostaminen verkkokaupasta tai suuren tavaramäärän toimittaminen tehtaalta. Arvostamme jokaista teistä, olemme aina avoimia ja valmiita keskusteluun.

Tehtaamme

Tehdas sijaitsee Pihkovan kaupungissa noin 35 km:n päässä Viron rajalta.

Tehdas on toiminut vuodesta 1997 ja aloitti miesten eräsaappaiden valmistuksesta. Nykyisin valmistetaan myös naisten vapaa-aika saappaita ja toppakenkiä ja lisäksi täyden lajitelman lasten jalkineita huopikkaista lenkkareihin ja sandaaleihin.

Tehtaassa työskentelee noin 700 henkilöä. Vuosituotanto on n. 3 milj. kenkäparia.

Tehtaan tuotantohalli
Saappaita "paistetaan" muottipuristimissa
Lasten EVA-saapaslinja
Laaduntarkastus
Tuotantotila