Nordman Quaddro lämpösaappaat

Laadukkaat Nordman Quaddro lämpösaappaat ovat oikea valinta ulkoiluun ääriolosuhteissa ja talviseen harrastamiseen kuten kelkkailuun, pilkille ja metsästykseen. Quaddro saappaiden ulkokuori on valmistettu DEC-polymeerisekoituksesta, joka on tavanomaisempaa EVA-polymeeriä vahvempaa. Lisäksi Quaddro talvisaappaiden kärki ja kantaosa on suunniteltu paksummaksi suojaamaan sivuviilloilta ja -pistoilta.

Nordman Quaddro lämpösaappaat pitävät jalat takuulla lämpimänä, nimittäin saappaan sisällä on 5- tai 9-kerroksinen irtovuori -50°C ja -70 °C pakksille. Vuori on optimoitu ääriolosuhteisiin ja se säilyttää lämpöä samalla haihduttaen kosteutta. Vuori on valmistettu laadukkaista luonnonmateriaaleista kuten villasta ja pellavakenkaasta sekä lisäksi foliosta ja muista keinomateriaaleista kuten fleeecestä, vaahtomuovista ja kuitukankaasta. Nordman Quaddro lämpösaappaat ovat mitoitettu.

Saat apua juuri oikeiden lämpösaappaiden valintaan asiantuntevalta tiimiltämme laittamalla viestiä admin@nordman-boots.eu.