Nordman lasten talvikengät

Meiltä löydät laadukkaat talvikengät lapsille. Talvella on erityisen tärkeää, että lapsella on laadukkaat ja lämpimät kengät. Lapset rakastavat ulkoleikkejä lumessa, eivätkä varpaat saa silloin missään nimessä kylmettyä. Lämpimät Nordman talvikengät pitävät jalat ja varpaat lämpiminä hyisilläkin pakkaskeleillä. Tarkistamalla kengän tuoteselosteesta, mihin lämpöasteisiin saappaat on tarkoitettu, voit olla varma että lapsesi voi leikkiä pakkasessa huoletta.

Löydät valikoimistamme kattavan valikoiman talvikenkiä: membraanikengät, huopikkaat, kävelykengät ja loskasaappaat. Membraanikengät ovat suosittu valinta talvikeleille. Niiden ulkokuori on valmistettu Nordmanin omasta Nordman-Tex vettähylkivästä membraanikankaasta. Huopikkaat ovat talven ehdoton klassikko ja loistava valinta koville pakkasille. Villasta valmistettu huopa pitää jalat lämpimänä kovillakin pakkasilla, mutta märille loskakeleille kannattaa valita toiset kengät. Nordman huopikkaat on valmistettu 100% lammasvillahuovasta, mikä tekee kengistä erityisen lämpimät ja hengittävät.

Superkevyet lasten loskakengät sopivat sekä välisesonkiin että talveen. Ne eivät kastu sohjossa ja suojaavat pienet jalat pakkasesta lämpötilan ollessa jopa -15°С. Kenkien pohja on vahvistettu luistoa vähentävällä reunuksella termoplastisesta kumista.

Löydät valikoimastamme lisäksi talvikengät myös pikkulapsille ja välikauden kävelykengät. Saat apua sopivan talvikengän valintaan myös asiantuntevalta tiimiltämme laittamalla viestiä admin@nordman-boots.eu.